Bij het boeken van met ons bent u verzekerd van het rasaspect genetica kwaliteit zaden te krijgen tegen betaalbare prijzen. In geen geval mag u gebruik maken van onze zaden, voor overtredingen van de wet.
Nieuw
8 Miles High
$1.30
Hashberry
$1.30
Ganesh
$1.30
Mandala #1
$1.40
Ketama
$1.40
Bemærkninger på sitet?
Lad os vide om en fejl!
Markér tekst ved at trykke på Ctrl + Enter

Cannabis Frø og lov af Ukraine

 

Hvad du behøver at vide om lovligheden af ​​cannabis frø
Juridiske fagfolk og kendere af planter, der indeholder cannabinol vide, at hamp korn ikke er forbudt fra den synsvinkel af loven om Ukraine, agent, så enhver handel med dette produkt er helt lovligt. Men dette faktum ikke er indlysende for den almindelige borger, som imidlertid er ikke så vigtigt. Meget mere farligt, når de forsøger at modbevise den erklæring, som repræsentanter for Themis. Årsagen til dette kan være manglende viden om visse artikler i koden, eller forsøg på bevidst fordrejning af fakta for at opnå personlige mål. Det følgende er en liste over love, der henvises til som vil neutralisere de mulige ulovlige handlinger af offentligt ansatte i forhold til den person, der med dem, der kommer til at købe eller sælge cannabis frø.
 
Den straffeloven i Ukraine på hamp bønner
Supplement til den artikel i straffeloven i Ukraine № 307 "Ulovlig fremstilling, bevaring, transport, køb, overførsel eller salg af produkter, der indeholder narkotiske eller psykotrope stoffer og deres analoger." Den indeholder en liste over stoffer, der er blevet tilskrevet narkotika, i henhold til beslutningen ministerkabinet 2000/05/06 №770 «On godkendelse af listen over narkotika, psykotrope stoffer og prækursorer". Listen omfatter: cannabinol, harpiks, ekstrakter og tinkturer af cannabis. Overfør hampefrø i denne liste er ikke tilgængelig.
 
Også, for MSS №188 fra 01.08.2000 "On Godkendelse af tabellerne i små, store og ekstra store størrelser af narkotika, psykotrope stoffer og prækursorer, hvis placering er udpeget som ulovlig", præsenterede en anden liste over stoffer, der kan henføres til narkotisk. Med hensyn til hamp planten er opstillet efter samme konsistens som i den ovennævnte lov. Samtidig er der tydeligt angivet ved udtrykket -. «Bortset fra de modnede frø af, der ikke er tildelt pitch" Strengt taget er der skabt loven nummer 307 baseret på rækkefølgen af ​​MSS.
Ovenstående oplysninger er en direkte bevis på, at hamp korn er i de samme lovlige varer, som, siger, frø af tomater og persille.
 
Derfor, i tilfælde af krav fra tjenere Themis om tilgængeligheden af ​​cannabis frø, behøver ikke at være aggressiv eller at acceptere de foreslåede betingelser for at afbøde den skyld. Det skal blot henvise til de ovennævnte retsakter og neprolezet, en advokat.

Комментариев к статье: "Cannabis Frø og lov af Ukraine" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке:Семена марихуаны в Украине и закон УК и постановления Насіння марихуани в Україні, закон і постанови Marijuana seeds in the Criminal Code of Ukraine and the law and regulations Semillas de marihuana en el Código Penal de Ucrania y la ley y los reglamentos Marijuana frø i straffeloven i Ukraine og loven og regler Semi di marijuana nel codice penale di Ucraina e la legge e dai regolamenti Semena marihuany v trestním zákoníku Ukrajiny a právních a správních předpisů Graines de marijuana dans le Code pénal de l'Ukraine et de la loi et des règlements Marihuana-Samen in das Strafgesetzbuch der Ukraine und der Gesetze und Vorschriften Ukrayna Ceza Kanunu ve kanun ve yönetmeliklerde kenevir tohumu

Семечка Джа © 2009-2024
Хотите, перезвоним Вам?
КНОПКА
СВЯЗИ
Хотите, перезвоним Вам?
Например: 067 000 00 00